Saturday, November 20, 2010

kerja hiyahhhh~

kena kerja lagi. memang nasib badan. hmm. tapi nasib baik takde apa apa halangan iman(macam sebelum ni), hari ni aku berjaya memakai semula uniform kerjaku.


"V-power penuh, boss? :)"
"Oh hee.. Ada Bonuslink? :)"
"Terima Kasih, Datang lagi!" :D

Dialog wajib. ill-omened! kalau tak cakap, kena potong markah. and then cukup dah peti negative, kena dengar ceramah yang berhormat. huh huhh.. -__-

Haha.. and here gambar nya! :D  tiba-tiba je. saya pun tak tau kenapa saya nak upload gambar ni. mungkin saya nak orang tengok muka saya kot. since takde lagi gambar saya sorang dalam blog ni. or better still, saya nak menghargai gambar yang saya dah tangkap ni(bukan saya yang tangkap, tapi saya yang posing) >.<



3 comments:

4umyfans said...

wahh, untunglah kerja Shell...
sekurang-kurangnya ada pengalaman... dan berduit cuti-cuti ni kawan.

ain wauhidus said...

haha.. :)

4umyfans said...

nanti ada masa, bolehlah hang out and belanja teman ni. : ) haha